O nama

Modernom čoveku je ponekad potrebno da se izdigne i sagleda svoj život iz drugačije perspektive. 

Naše imanje će vam to omogućiti. Na blagoj nadmorskoj visini od 500m, tradicionalni ambijent našeg imanja, uz cvrkut ptica i šum drveća, pružiće vam trenutke mira i spokoja. Tijanje je selo u kome se živi mirno i povučeno. Samo ime mesta nas uverava da se ovde lepo tihuje. U narodu se ovaj kraj naziva suva banja ili energetski izvor. Čitavu atmosferu obojilo je stablo čudovišnog hrasta, čija tajna, lekovita dejstva su poznata već nekoliko vekova. Kult drveća je jak u slovenskoj mitologiji ali posetioci svedoče da se posle boravka u ovom kraju osećaju preporođenim. 

Pozitivna energetska zračenja su potvrdila i naučna istraživanja. Republički zavod za zaštitu zdravlja je istraživanjem i merenjima ustanovio da energija koja postoji na ovom mestu povoljno utiče na nervni sistem, disajne organe, leči anemiju i nesanicu. Pet vrsta ovdašnjih vazdušnih strujanja je delotvorno na imunitet, endokrini sistem, metabolizam, nervni sistem i naravno disajne organe.

Bilo da vam je potreban odmor u prirodi, relaksacija, želite da spojite aktivan boravak sa edukativnim sadržajima, ili samo posmatrate čisto zvezdano nebo naše imanje je izbor za vas. Moguće je iznajmiti ceo kompleks za organizaciju team bulding-a, porodičnih slavlja, vikend proslava i sl.